F. Jonssons Skyltservice

Skåne län

Information

370224-XXXX är organisationsnummer för företaget F. Jonssons Skyltservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F. Jonssons Skyltservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som F. Jonssons Skyltservice finns i.

F. Jonssons Skyltservice har varit registrerat sedan 1994-09-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för F. Jonssons Skyltservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

F. Jonssons Skyltservice är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för F. Jonssons Skyltservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med F. Jonssons Skyltservice så kan ni göra det på telefon genom 046-775440 eller genom brev på följande adress:

Service av reklamskyltar. Försäljning av skyltmaterial. Konsult- tjänster inom skyltbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med F. Jonssons Skyltservice och det är Jonsson, Karl-Ola Folke som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,