UNI-ANTIQUE KENNET HEDIN

Skåne län

Information

351004-XXXX är organisationsnummer för verksamheten UNI-ANTIQUE KENNET HEDIN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UNI-ANTIQUE KENNET HEDIN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som UNI-ANTIQUE KENNET HEDIN finns i.

UNI-ANTIQUE KENNET HEDIN har varit registrerat sedan 1984-12-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för UNI-ANTIQUE KENNET HEDIN så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

UNI-ANTIQUE KENNET HEDIN är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för UNI-ANTIQUE KENNET HEDIN är följande:

Vill ni komma i kontakt med UNI-ANTIQUE KENNET HEDIN så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med antikviteter

Det finns olika personer som har en koppling med UNI-ANTIQUE KENNET HEDIN och det är Hedin, Jan Kennet som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,