betis grill i kävlinge Handelsbolag

Skåne län

Information

betis grill i kävlinge Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där betis grill i kävlinge Handelsbolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. betis grill i kävlinge Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket betis grill i kävlinge Handelsbolag har haft sedan 2006-05-17. betis grill i kävlinge Handelsbolag har funnits sedan och 2006-05-17 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till betis grill i kävlinge Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torget 2, 244 30, Kävlinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-733640.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

betis grill i kävlinge Handelsbolag har idag 969718-3367 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för betis grill i kävlinge Handelsbolag

Gatukök

I betis grill i kävlinge Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engdahl, Suzana som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Mitrovski, Mende som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .