Kommanditbolaget jem & fix

Skåne län

Information

Kommanditbolaget jem & fix är ett bolag som finns i Kävlinge. I Kommanditbolaget jem & fix finns det lite olika personer som är förknippade och det är HARALD 2000 A/S som är född och har titeln Komplementär,Bosatt i land utanför EES, JEM & FIX A/S som är född och har titeln Komplementär,Bosatt i land utanför EES, A/S Harald Nyborg Isenkram- og Sportsforretning som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kommanditbolaget jem & fix så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kommanditbolaget jem & fix på telefon 046-2852910.

Detaljist- och grossisthandel med varor för verkstadsindustrin och lantbrukssektorn, bedriva detaljhandel och varuhussortiment samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kommanditbolaget jem & fix av bolagstypen Kommanditbolag.

Kommanditbolaget jem & fix är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kommanditbolaget jem & fix innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-27 och Kommanditbolaget jem & fix är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kommanditbolaget jem & fix så är det följande:
Firman tecknas ensam av -HARALD 2000 A S Firman tecknas gemensamt av -komplementärerna

Kommanditbolaget jem & fix har 969706-6331 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.