Flöde Teknik Hälsa Handelsbolag

Skåne län

Information

Flöde Teknik Hälsa Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Flöde Teknik Hälsa Handelsbolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Flöde Teknik Hälsa Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Flöde Teknik Hälsa Handelsbolag har haft sedan 2005-02-03. Flöde Teknik Hälsa Handelsbolag har funnits sedan och 2005-02-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Flöde Teknik Hälsa Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till PILGATAN 4, 244 31, Kävlinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-365379.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Flöde Teknik Hälsa Handelsbolag har idag 969705-0319 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Flöde Teknik Hälsa Handelsbolag

Friskvårdsterapi Försäljning av friskvårdsprodukter Aktivt styrelsearbete och företagsrådgivning Service och serviceprodukter för företag, t ex dataservice, utredningsservice, utbildningsservice samt statistikservice och produkter knutna till dessa verksamheter. Andra produkter relaterade till verksamhetsområdet.

I Flöde Teknik Hälsa Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Martell, Ulf Martin som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Nilsson, M Catharina L som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .