Myra Teknik och Konsult Handelsbolag

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva juridisk konsultverksamhet, IT verksamhet genom rådgivning och försäljning av datorer, komponenter, reservdelar och tillbehör, försäljning av tjänster inom pc-support och systemutformning, bygg- och anläggningsverksamhet, bilverksamhet genom försäljning, rådgivning och reparation samt hästsportverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Myra Teknik och Konsult Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Kävlinge så är Myra Teknik och Konsult Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2006-05-09 så skapades Myra Teknik och Konsult Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Myra Teknik och Konsult Handelsbolag har haft det sedan 2006-11-09.

Myra Teknik och Konsult Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-30

969700-4472 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Myra Teknik och Konsult Handelsbolag och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Myra Teknik och Konsult Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Myra Teknik och Konsult Handelsbolag är Persson, Jennie Pernilla som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Persson, Thomas Jimmy Lennart som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .