MJ Trädgårdsanläggningar Handelsbolag

Skåne län

Information

MJ Trädgårdsanläggningar Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som MJ Trädgårdsanläggningar Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MJ Trädgårdsanläggningar Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-04-22.

MJ Trädgårdsanläggningar Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-03-29. Men sedan 2004-04-22 så har MJ Trädgårdsanläggningar Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Landskronav. 166, 246 55, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MJ Trädgårdsanläggningar Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8178479.

Kävlinge arbetar för att verksamheter som MJ Trädgårdsanläggningar Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MJ Trädgårdsanläggningar Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Anläggning & bygg

Firmatecknare för MJ Trädgårdsanläggningar Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till MJ Trädgårdsanläggningar Handelsbolag och det är följande personer, Erdmann, Marcus som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Åkesson, Ulf Jimmy som är född 1974 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för MJ Trädgårdsanläggningar Handelsbolag är 969700-2880.