RS Entreprenad & Underhåll Handelsbolag

Skåne län

Information

969692-4548 är organisationsnummer för företaget RS Entreprenad & Underhåll Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RS Entreprenad & Underhåll Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kävlinge som är den kommunen som RS Entreprenad & Underhåll Handelsbolag finns i.

RS Entreprenad & Underhåll Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-03-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för RS Entreprenad & Underhåll Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-10.

RS Entreprenad & Underhåll Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för RS Entreprenad & Underhåll Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med RS Entreprenad & Underhåll Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3852916 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 1, 268 31, Svalöv

Byggnation, entreprenad och håltagning inom byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med RS Entreprenad & Underhåll Handelsbolag och det är Karlsson, Mats Ronny som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Olsson, Lisbeth Diana Susanne som är född 1975 och har titeln Bolagsman,