Columella Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kävlinge och Columella Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Columella Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Columella Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Columella Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-03-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som Columella Handelsbolag ska trivas.

Columella Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-08. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teoretisk och praktisk undervisning inom verksamhetsområdet öronkirurgi. Bolaget skall vidare bedriva sjuksköterska- och läkarverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Columella Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-08.

Idag är Columella Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Columella Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-710201.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Columella Handelsbolag är Dyrlev Mercke, Kate som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Mercke, Ulf Erik som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .

Columella Handelsbolag har 969692-3805 som sitt organisationsnummer.