Restaurang och Pizzeria Vaselevski Simrishamn Handelsbolag

Skåne län

Information

Restaurang och Pizzeria Vaselevski Simrishamn Handelsbolag är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Restaurang och Pizzeria Vaselevski Simrishamn Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Restaurang och Pizzeria Vaselevski Simrishamn Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-06-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nordanv. 46B, 244 38, Kävlinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Restaurang och Pizzeria Vaselevski Simrishamn Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-2056762.

Kävlinge arbetar för att företag som Restaurang och Pizzeria Vaselevski Simrishamn Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Restaurang och Pizzeria Vaselevski Simrishamn Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

I förhyrda lokaler bedriva restaurang och pizzeria med servering även av starköl.

Firmatecknare för Restaurang och Pizzeria Vaselevski Simrishamn Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Restaurang och Pizzeria Vaselevski Simrishamn Handelsbolag och det är följande personer, Netewa, Hüseyin som är född 1960 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Restaurang och Pizzeria Vaselevski Simrishamn Handelsbolag är 969686-5956.