MW's Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag

Skåne län

Information

MW's Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Kävlinge. I MW's Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bygg och Konsult i Kävlinge AB som är född och har titeln Komplementär, Vestergren, Per Rickard Mikael som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med MW's Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MW's Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag på telefon 070-5533610.

Konsult inom byggbranschen, byggverksamhet i allmänhet, förmedling av mark.

Idag är MW's Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

MW's Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MW's Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-29 och MW's Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MW's Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

MW's Bygg & Konsult i Kävlinge Kommanditbolag har 969674-5398 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.