Leekstugans Massage Kommanditbolag

Skåne län

Information

969668-8838 är organisationsnummer för bolaget Leekstugans Massage Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leekstugans Massage Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Kävlinge som är den kommunen som Leekstugans Massage Kommanditbolag finns i.

Leekstugans Massage Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2000-05-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leekstugans Massage Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-24.

Leekstugans Massage Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Leekstugans Massage Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Leekstugans Massage Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-730516 eller genom brev på följande adress:
Södervidingev. 135, 244 93, Kävlinge

Massage och hälsoprofilax.

Det finns olika personer som har en koppling med Leekstugans Massage Kommanditbolag och det är Leek, Gun Inger Carina som är född 1963 och har titeln Komplementär, Leek, Sten Tore Ingvar som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare,