Handelsbolaget Nuclear Consultant i Löddeköpinge

Skåne län

Information

969658-3831 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Nuclear Consultant i Löddeköpinge. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Nuclear Consultant i Löddeköpinge är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kävlinge som är den kommunen som Handelsbolaget Nuclear Consultant i Löddeköpinge finns i.

Handelsbolaget Nuclear Consultant i Löddeköpinge har varit registrerat sedan 1999-03-30 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Nuclear Consultant i Löddeköpinge så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Handelsbolaget Nuclear Consultant i Löddeköpinge är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Nuclear Consultant i Löddeköpinge är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Nuclear Consultant i Löddeköpinge så kan ni göra det på telefon genom 046-706010 eller genom brev på följande adress:
Odlarev. 40, 246 33, Löddeköpinge

Konsultverksamhet inom kärnkraftsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Nuclear Consultant i Löddeköpinge och det är Persson, Eva Ann-Christin som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Persson, Åke Harry som är född 1942 och har titeln Bolagsman,