Wernersson's Racing Team Handelsbolag

Skåne län

Information

Wernersson's Racing Team Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Wernersson's Racing Team Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wernersson's Racing Team Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Wernersson's Racing Team Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-03-01. Men sedan 1999-01-01 så har Wernersson's Racing Team Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Faktorig. 6, 261 35, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wernersson's Racing Team Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-13208.

Kävlinge arbetar för att bolag som Wernersson's Racing Team Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Wernersson's Racing Team Handelsbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel, import och export av möbler, fritidsmöbler och presentartiklar i parti och minut samt därmed förenlig verksamhet, samt handel med köksinredning. Bolaget skall även bedriva försäljning och inköp av motordrivna fordon, inköp , försäljning och montering av sten, kakel, fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wernersson's Racing Team Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Inga-Lill Wernersson ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wernersson's Racing Team Handelsbolag och det är följande personer, Hofterup's Sten-El-Data Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, Wernersson, Eva Inga-Lill som är född 1963 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Wernersson's Racing Team Handelsbolag är 969657-5563.