OVKservice Syd Handelsbolag

Skåne län

Information

969656-1399 är organisationsnummer för verksamheten OVKservice Syd Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OVKservice Syd Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kävlinge som är den kommunen som OVKservice Syd Handelsbolag finns i.

OVKservice Syd Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-01-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för OVKservice Syd Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

OVKservice Syd Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för OVKservice Syd Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med OVKservice Syd Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-709584 eller genom brev på följande adress:
Vikhög 463, 246 32, Löddeköpinge

Konsult inom ventilation.

Det finns olika personer som har en koppling med OVKservice Syd Handelsbolag och det är Gyllander, Bengt Åke som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Gyllander, Ulla Birgitta som är född 1943 och har titeln Bolagsman,