Äppel Päppel Handelsbolag

Skåne län

Information

Äppel Päppel Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Äppel Päppel Handelsbolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Äppel Päppel Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Äppel Päppel Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Äppel Päppel Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Märgelv. 1, 246 57, Barsebäck men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-776425.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Äppel Päppel Handelsbolag har idag 969647-0484 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Äppel Päppel Handelsbolag

Handel med konsthantverk och mekanisk utrustning samt konsultverksamhet inom administration. utvecklingsarbete inom administrations, produktions och produktutveckling. dekoration och målning av krukor, träredskap.

I Äppel Päppel Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bååth, Anette Ulrika Linnéa som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Bååth, Per Jonas som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .