Elplan - GM Handelsbolag

Skåne län

Information

969622-4188 är organisationsnummer för verksamheten Elplan - GM Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elplan - GM Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kävlinge som är den kommunen som Elplan - GM Handelsbolag finns i.

Elplan - GM Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-01-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elplan - GM Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Elplan - GM Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Elplan - GM Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Elplan - GM Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-775043 eller genom brev på följande adress:
Svalörtv. 74, 246 50, Löddeköpinge

Konsultverksamhet inom elbranschen med inriktning på kalkyl - offert och planering av elinstallationer. Sömnad och konsultation inom textilområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elplan - GM Handelsbolag och det är Mårtensson, Birgit Ann-Kristin som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Mårtensson, Gert Inge som är född 1951 och har titeln Bolagsman,