Marbäckshuset, Kjell Strandberg Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Kävlinge och Marbäckshuset, Kjell Strandberg Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Marbäckshuset, Kjell Strandberg Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Marbäckshuset, Kjell Strandberg Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Marbäckshuset, Kjell Strandberg Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1995-07-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Marbäckshuset, Kjell Strandberg Kommanditbolag ska trivas.

I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marbäckshuset, Kjell Strandberg Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Marbäckshuset, Kjell Strandberg Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Marbäckshuset, Kjell Strandberg Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-10858.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Marbäckshuset, Kjell Strandberg Kommanditbolag är K. Strandbergs Biluthyrning AB som är född och har titeln Komplementär, Strandberg, Kjell Ingvar som är född 1938 och har titeln Kommanditdelägare, Strandberg, Kjell Ingvar som är född 1938 och har titeln Prokurist, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Marbäckshuset, Kjell Strandberg Kommanditbolag har 969616-4756 som sitt organisationsnummer.