BARSEBÄCKSFÖRETAGEN KOMMANDITBOLAG WATHIER HAMILTON

Skåne län

Information

Jordbruksrörelse med binäringar samt tillverkning och försäljning av förädlade produkter av trä och därmed förenlig verksamhet i bolag

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BARSEBÄCKSFÖRETAGEN KOMMANDITBOLAG WATHIER HAMILTON vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Kävlinge så är BARSEBÄCKSFÖRETAGEN KOMMANDITBOLAG WATHIER HAMILTON ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1989-07-24 så skapades BARSEBÄCKSFÖRETAGEN KOMMANDITBOLAG WATHIER HAMILTON och företaget är har ej F-skattsedel.

BARSEBÄCKSFÖRETAGEN KOMMANDITBOLAG WATHIER HAMILTON är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-06-03

945000-2226 är organisationsnummret för företaget som finns i Kävlinge.

Just nu är BARSEBÄCKSFÖRETAGEN KOMMANDITBOLAG WATHIER HAMILTON och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med BARSEBÄCKSFÖRETAGEN KOMMANDITBOLAG WATHIER HAMILTON så går det att nå dem via telefon på 046-775545 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

; WATHIER HAMILTON.

Följande personer är på något sätt aktiva inom BARSEBÄCKSFÖRETAGEN KOMMANDITBOLAG WATHIER HAMILTON är Hamilton, Ian Wathier Jonathan som är född 1949 och har titeln Komplementär, Hamilton, Christoffer Hans Wathier som är född 1985 och har titeln Kommanditdelägare, Hamilton, Ian Philip Didrik som är född 1988 och har titeln Kommanditdelägare, .