BJEREHJELM & PARTNER KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

916775-6437 är organisationsnummer för bolaget BJEREHJELM & PARTNER KOMMANDITBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BJEREHJELM & PARTNER KOMMANDITBOLAG är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Kävlinge som är den kommunen som BJEREHJELM & PARTNER KOMMANDITBOLAG finns i.

BJEREHJELM & PARTNER KOMMANDITBOLAG har varit registrerat sedan 1993-10-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BJEREHJELM & PARTNER KOMMANDITBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BJEREHJELM & PARTNER KOMMANDITBOLAG är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för BJEREHJELM & PARTNER KOMMANDITBOLAG är följande:
; KOMPLEMENTÄREN.

Vill ni komma i kontakt med BJEREHJELM & PARTNER KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 046-775370 eller genom brev på följande adress:
Lysmaskv. 11, 246 52, Löddeköpinge

Juridisk uppdragsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BJEREHJELM & PARTNER KOMMANDITBOLAG och det är Bjerehjelm, Lars Anders Peter som är född 1950 och har titeln Komplementär, LARSSON, SIGNE GERTRUD MARIANNE som är född 1922 och har titeln Kommanditdelägare,