FURULUNDS STYR, REGLER OCH ELKONSULT HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

FURULUNDS STYR, REGLER OCH ELKONSULT HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där FURULUNDS STYR, REGLER OCH ELKONSULT HANDELSBOLAG finns. I Kävlinge så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. FURULUNDS STYR, REGLER OCH ELKONSULT HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket FURULUNDS STYR, REGLER OCH ELKONSULT HANDELSBOLAG har haft sedan 1996-01-01. FURULUNDS STYR, REGLER OCH ELKONSULT HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till FURULUNDS STYR, REGLER OCH ELKONSULT HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Korsg. 14, 244 62, Furulund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5671725.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

FURULUNDS STYR, REGLER OCH ELKONSULT HANDELSBOLAG har idag 916765-9854 som sitt organisationummer.

Firman teckas av Charlie Nilsson ensam. är den som för stunden ansvarar för FURULUNDS STYR, REGLER OCH ELKONSULT HANDELSBOLAG

Försäljning av el- och vvs-materiel samt konsult- verksamhet.

I FURULUNDS STYR, REGLER OCH ELKONSULT HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Erik Martin Rickard som är född 1987 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Marie Kristina som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Sven-Erik Charlie som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .