ORTHO-PARADOX HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kävlinge och ORTHO-PARADOX HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ORTHO-PARADOX HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för ORTHO-PARADOX HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

ORTHO-PARADOX HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1989-10-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ORTHO-PARADOX HANDELSBOLAG ska trivas.

I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Ortopedi, fysioterapi, sjukvårds-, forsknings-, föreläsnings- och kursverksamhet, framställning av läromedel, illustrationer m.m. samt kapital- förvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ORTHO-PARADOX HANDELSBOLAG inte är momsregistrerat.

Idag är ORTHO-PARADOX HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med ORTHO-PARADOX HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-706663.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

De som är på något sätt har med ORTHO-PARADOX HANDELSBOLAG är Persson, Björn Mauritz som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Persson, Carin Görel Liselott som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

ORTHO-PARADOX HANDELSBOLAG har 916765-0655 som sitt organisationsnummer.