Tempus Teknik Handelsbolag

Skåne län

Information

Tempus Teknik Handelsbolag är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Tempus Teknik Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tempus Teknik Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Tempus Teknik Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-02-26. Men sedan 1984-01-01 så har Tempus Teknik Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vitemölleg. 7 D, 214 42, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tempus Teknik Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-975804.

Kävlinge arbetar för att företag som Tempus Teknik Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Tempus Teknik Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Tillverkning och försäljning av handverktyg, verktyg till maskiner för skärande bearbetning såsom svarv, fräs- och borrmaskiner.

Firmatecknare för Tempus Teknik Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tempus Teknik Handelsbolag och det är följande personer, Möller, Erik Owe som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Möller, Johan Ove som är född 1924 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Tempus Teknik Handelsbolag är 916581-0392.