HANDELSBOLAGET STÄVIE VERKSTAD

Skåne län

Information

HANDELSBOLAGET STÄVIE VERKSTAD är en verksamhet som finns i Kävlinge. I HANDELSBOLAGET STÄVIE VERKSTAD finns det lite olika personer som är förknippade och det är NILSSON, KERSTIN CARINA CHARLOTTE som är född 1959 och har titeln Bolagsman, NILSSON, SVEN-ERIK INGEMAR som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med HANDELSBOLAGET STÄVIE VERKSTAD så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå HANDELSBOLAGET STÄVIE VERKSTAD på telefon .

Försäljning, montering, reparation och isolering inom byggbranschen samt försäljning och repara- tion av begagnade bilar.

Idag är HANDELSBOLAGET STÄVIE VERKSTAD av bolagstypen Handelsbolag.

HANDELSBOLAGET STÄVIE VERKSTAD är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

HANDELSBOLAGET STÄVIE VERKSTAD innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-05-28 och HANDELSBOLAGET STÄVIE VERKSTAD är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HANDELSBOLAGET STÄVIE VERKSTAD så är det följande:
; SVEN NILSSON

HANDELSBOLAGET STÄVIE VERKSTAD har 916550-8608 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.