LÖDDEKÖPINGE SMÅHUSPROJEKTERING KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

916550-8111 är organisationsnummer för bolaget LÖDDEKÖPINGE SMÅHUSPROJEKTERING KOMMANDITBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LÖDDEKÖPINGE SMÅHUSPROJEKTERING KOMMANDITBOLAG är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Kävlinge som är den kommunen som LÖDDEKÖPINGE SMÅHUSPROJEKTERING KOMMANDITBOLAG finns i.

LÖDDEKÖPINGE SMÅHUSPROJEKTERING KOMMANDITBOLAG har varit registrerat sedan 1987-10-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LÖDDEKÖPINGE SMÅHUSPROJEKTERING KOMMANDITBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

LÖDDEKÖPINGE SMÅHUSPROJEKTERING KOMMANDITBOLAG är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för LÖDDEKÖPINGE SMÅHUSPROJEKTERING KOMMANDITBOLAG är följande:
; KRISTER EKSTRÖM.

Vill ni komma i kontakt med LÖDDEKÖPINGE SMÅHUSPROJEKTERING KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 046-772245 eller genom brev på följande adress:
Klöverv. 12, 246 50, Löddeköpinge

Konsultativ verksamhet inom byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med LÖDDEKÖPINGE SMÅHUSPROJEKTERING KOMMANDITBOLAG och det är EKSTRÖM, PER KRISTER som är född 1944 och har titeln Komplementär, EKSTRÖM, MARGARETA ELSA YVONNE som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare,