BEPE EL-SERVICE HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kävlinge och BEPE EL-SERVICE HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och BEPE EL-SERVICE HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för BEPE EL-SERVICE HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

BEPE EL-SERVICE HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1985-06-25. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som BEPE EL-SERVICE HANDELSBOLAG ska trivas.

BEPE EL-SERVICE HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Elektrisk installation, service och försäljning av elmateriel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BEPE EL-SERVICE HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är BEPE EL-SERVICE HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med BEPE EL-SERVICE HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-710042.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med BEPE EL-SERVICE HANDELSBOLAG är PERSSON, KARIN INGALILL MARIANN som är född 1948 och har titeln Bolagsman, PERSSON, SVEN-BERTIL som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

BEPE EL-SERVICE HANDELSBOLAG har 916546-7920 som sitt organisationsnummer.