EMI BLOMMOR STÄVIE HANDELSBOLAG, MARIANA O INGE

Skåne län

Information

EMI BLOMMOR STÄVIE HANDELSBOLAG, MARIANA O INGE är ett bolag som finns i Kävlinge. I EMI BLOMMOR STÄVIE HANDELSBOLAG, MARIANA O INGE finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunnarsson, Clas Inge Evert som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Gunnarsson, Inger Mariana som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med EMI BLOMMOR STÄVIE HANDELSBOLAG, MARIANA O INGE så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EMI BLOMMOR STÄVIE HANDELSBOLAG, MARIANA O INGE på telefon 046-738377.

Handel, transport och entreprenad inom området utemiljö.

Idag är EMI BLOMMOR STÄVIE HANDELSBOLAG, MARIANA O INGE av bolagstypen Handelsbolag.

EMI BLOMMOR STÄVIE HANDELSBOLAG, MARIANA O INGE är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EMI BLOMMOR STÄVIE HANDELSBOLAG, MARIANA O INGE innehar ej F-skattsedel och EMI BLOMMOR STÄVIE HANDELSBOLAG, MARIANA O INGE är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EMI BLOMMOR STÄVIE HANDELSBOLAG, MARIANA O INGE så är det följande:
; INGE GUNNARSSON

EMI BLOMMOR STÄVIE HANDELSBOLAG, MARIANA O INGE har 916543-3286 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.