DAGSTORPS FRUKTODLINGAR HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916541-3148 är organisationsnummer för verksamheten DAGSTORPS FRUKTODLINGAR HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DAGSTORPS FRUKTODLINGAR HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kävlinge som är den kommunen som DAGSTORPS FRUKTODLINGAR HANDELSBOLAG finns i.

DAGSTORPS FRUKTODLINGAR HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1981-12-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-02-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för DAGSTORPS FRUKTODLINGAR HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

DAGSTORPS FRUKTODLINGAR HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för DAGSTORPS FRUKTODLINGAR HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med DAGSTORPS FRUKTODLINGAR HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 046-771580 eller genom brev på följande adress:
Dagstorpsv. 1, 244 95, Dösjebro

Odling och försäljning av trädgårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med DAGSTORPS FRUKTODLINGAR HANDELSBOLAG och det är PERSSON, ANNA KRISTINA som är född 1955 och har titeln Bolagsman, PERSSON, GUN MAJ-BRITT som är född 1933 och har titeln Bolagsman, PERSSON, PER-OLOF GUNNAR som är född 1957 och har titeln Bolagsman,