BEWON HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kävlinge och BEWON HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och BEWON HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för BEWON HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

BEWON HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1980-09-01. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som BEWON HANDELSBOLAG ska trivas.

BEWON HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och export av släpvagnar för person- bilar, import och försäljning av varor i fritids- och miljöbranschen samt utförande av tekniska tjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BEWON HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är BEWON HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med BEWON HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0644447.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med BEWON HANDELSBOLAG är HANSSON, NILS BERTIL ROLAND som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Hansson, Eva Anna Gunnel som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

BEWON HANDELSBOLAG har 916539-5410 som sitt organisationsnummer.