LEG. OPTIKER SVEN MALMQVIST HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916438-5222 är organisationsnummer för bolaget LEG. OPTIKER SVEN MALMQVIST HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LEG. OPTIKER SVEN MALMQVIST HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kävlinge som är den kommunen som LEG. OPTIKER SVEN MALMQVIST HANDELSBOLAG finns i.

LEG. OPTIKER SVEN MALMQVIST HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1979-09-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för LEG. OPTIKER SVEN MALMQVIST HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

LEG. OPTIKER SVEN MALMQVIST HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för LEG. OPTIKER SVEN MALMQVIST HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med LEG. OPTIKER SVEN MALMQVIST HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 046-730449 eller genom brev på följande adress:

Optikerverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med LEG. OPTIKER SVEN MALMQVIST HANDELSBOLAG och det är Malmqvist, Sven Inge som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Malmqvist, Ulla Annmari som är född 1952 och har titeln Bolagsman,