Hofwings Fisk o Skaldjur Handelsbolag

Skåne län

Information

916436-1660 är organisationsnummer för verksamheten Hofwings Fisk o Skaldjur Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hofwings Fisk o Skaldjur Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kävlinge som är den kommunen som Hofwings Fisk o Skaldjur Handelsbolag finns i.

Hofwings Fisk o Skaldjur Handelsbolag har varit registrerat sedan 1977-08-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hofwings Fisk o Skaldjur Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

Hofwings Fisk o Skaldjur Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Hofwings Fisk o Skaldjur Handelsbolag är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med Hofwings Fisk o Skaldjur Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-706318 eller genom brev på följande adress:
Marknadsv. 7, 246 42, Löddeköpinge

Försäljning av färsk fisk och skaldjur samt övriga förädlade produkter av fisk och skaldjur.

Det finns olika personer som har en koppling med Hofwings Fisk o Skaldjur Handelsbolag och det är Hofwing, Barbro Maria som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Hofwing, Poul Erik som är född 1944 och har titeln Bolagsman,