Kommanditbolag Eliassons Mekaniska Nils-Åke Eliasson

Skåne län

Information

Kommanditbolag Eliassons Mekaniska Nils-Åke Eliasson är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Kommanditbolag Eliassons Mekaniska Nils-Åke Eliasson finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kommanditbolag Eliassons Mekaniska Nils-Åke Eliasson är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kommanditbolag Eliassons Mekaniska Nils-Åke Eliasson som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-09-07. Men sedan 1976-01-01 så har Kommanditbolag Eliassons Mekaniska Nils-Åke Eliasson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Postl 210A, 244 93, Kävlinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kommanditbolag Eliassons Mekaniska Nils-Åke Eliasson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-731287.

Kävlinge arbetar för att företag som Kommanditbolag Eliassons Mekaniska Nils-Åke Eliasson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kommanditbolag Eliassons Mekaniska Nils-Åke Eliasson. Det finns flera företag i Skåne län.

Mekanisk verkstadsrörelse i bolag.

Firmatecknare för Kommanditbolag Eliassons Mekaniska Nils-Åke Eliasson är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kommanditbolag Eliassons Mekaniska Nils-Åke Eliasson och det är följande personer, Eliasson, Nils Åke som är född 1936 och har titeln Komplementär, Eliasson, Jan-Åke Thomas som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Kommanditbolag Eliassons Mekaniska Nils-Åke Eliasson är 916434-9061.