SevenDays Media

Skåne län

Information

840718-XXXX är organisationsnummer för bolaget SevenDays Media. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SevenDays Media är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som SevenDays Media finns i.

SevenDays Media har varit registrerat sedan 2003-02-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SevenDays Media så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SevenDays Media är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för SevenDays Media är följande:

Vill ni komma i kontakt med SevenDays Media så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av bildmaterial till press och privata aktörer. Uppdragsfotografering till massmedia och privata aktörer, samt därtilliggande verksamhet i form av försäljning av utrustning för fotografer, material för massmedia exempelvis reportage och film. Försäljning, uthyrning och service av ljud-, ljus- och showutrustning för tillställningar som nattklubbar, fester och andra typer av arrangemang. Produktion av hemsidor, annonsmaterial samt försäljning av it-relaterade produkter exempelvis datorer, servrar och därtilliggande support av detta.

Det finns olika personer som har en koppling med SevenDays Media och det är Heurlin, Carl Johan Fredrik som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,