Design By Brodde

Skåne län

Information

800318-XXXX är organisationsnummer för bolaget Design By Brodde. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Design By Brodde är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Design By Brodde finns i.

Design By Brodde har varit registrerat sedan 2006-08-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Design By Brodde så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-04.

Design By Brodde är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Design By Brodde är följande:

Vill ni komma i kontakt med Design By Brodde så kan ni göra det på telefon genom 073-5103077 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av egendesignade möbler av huvudsakligen trä och kolfiber.

Det finns olika personer som har en koppling med Design By Brodde och det är Malmqvist, Lars Henry Brodde som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,