K Lindell Energikonsulting

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och K Lindell Energikonsulting är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och K Lindell Energikonsulting är ett av dem. Statusen för K Lindell Energikonsulting är att Bolaget är aktivt.

K Lindell Energikonsulting är ett Enskild firma och skapades 2006-03-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som K Lindell Energikonsulting ska trivas.

K Lindell Energikonsulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Analys av processers eller hela företags energianvändning och energikostnader och från detta utarbeta energibesparings- åtgärder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K Lindell Energikonsulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15.

Idag är K Lindell Energikonsulting och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med K Lindell Energikonsulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-189550.

.

De som är på något sätt har med K Lindell Energikonsulting är Lindell, Dan Karl-Erik Kristian som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

K Lindell Energikonsulting har 780519-XXXX som sitt organisationsnummer.