Wellness naglar i lödde

Skåne län

Information

761127-XXXX är organisationsnummer för bolaget Wellness naglar i lödde. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wellness naglar i lödde är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Wellness naglar i lödde finns i.

Wellness naglar i lödde har varit registrerat sedan 2007-05-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wellness naglar i lödde så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-16.

Wellness naglar i lödde är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Wellness naglar i lödde är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wellness naglar i lödde så kan ni göra det på telefon genom 046-712575 eller genom brev på följande adress:

Jobba som nagelterapuet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wellness naglar i lödde och det är Tegnér, Eva Marie-Louise som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,