MSIR Löddeköpinge

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och MSIR Löddeköpinge är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MSIR Löddeköpinge är ett av dem. Statusen för MSIR Löddeköpinge är att Bolaget är aktivt.

MSIR Löddeköpinge är ett Enskild firma och skapades 2006-06-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MSIR Löddeköpinge ska trivas.

MSIR Löddeköpinge är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17. I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Montering, service, installationer, reparationer inom bygg och industri, mestadels utav garageportar, industriportar, lastbryggor, vädertätningar samt tillhörande kringutrustning. Affärsverksamhet såsom inköp av material inom ovanstående områden. Även postorderhandel och detaljhandel på internet med beklädnadsvaror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MSIR Löddeköpinge är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17.

Idag är MSIR Löddeköpinge och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med MSIR Löddeköpinge så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-705041.

.

De som är på något sätt har med MSIR Löddeköpinge är Mossberg, Carl Mikael som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MSIR Löddeköpinge har 760610-XXXX som sitt organisationsnummer.