Salong Frizé AnnaMaria Nilsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Salong Frizé AnnaMaria Nilsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Salong Frizé AnnaMaria Nilsson är ett av dem. Statusen för Salong Frizé AnnaMaria Nilsson är att Bolaget är aktivt.

Salong Frizé AnnaMaria Nilsson är ett Enskild firma och skapades 1998-04-06. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Salong Frizé AnnaMaria Nilsson ska trivas.

Salong Frizé AnnaMaria Nilsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Frizé AnnaMaria Nilsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Salong Frizé AnnaMaria Nilsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Salong Frizé AnnaMaria Nilsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-730837.

.

De som är på något sätt har med Salong Frizé AnnaMaria Nilsson är Nilsson, Anna-Maria Margareta som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Frizé AnnaMaria Nilsson har 760523-XXXX som sitt organisationsnummer.