Markholm Data Support

Skåne län

Information

750201-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Markholm Data Support. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Markholm Data Support är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Markholm Data Support finns i.

Markholm Data Support har varit registrerat sedan 1998-05-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Markholm Data Support så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Markholm Data Support är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Markholm Data Support är följande:

Vill ni komma i kontakt med Markholm Data Support så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom databranschen avseende produktion av applikationer, installation av program-datorer. Bokföring.

Det finns olika personer som har en koppling med Markholm Data Support och det är Markholm, Niklas Fredrik som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,