Wiréns Nöjesproduktioner

Skåne län

Information

730424-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Wiréns Nöjesproduktioner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wiréns Nöjesproduktioner är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Wiréns Nöjesproduktioner finns i.

Wiréns Nöjesproduktioner har varit registrerat sedan 2008-03-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wiréns Nöjesproduktioner så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-06-04.

Wiréns Nöjesproduktioner är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Wiréns Nöjesproduktioner är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wiréns Nöjesproduktioner så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Förmedling av nöjes- och eventproduktioner och därom idka förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wiréns Nöjesproduktioner och det är Wirén, Hans Jesper som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,