Andreas Wallenborg Montage & Bygg

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Andreas Wallenborg Montage & Bygg är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Andreas Wallenborg Montage & Bygg är ett av dem. Statusen för Andreas Wallenborg Montage & Bygg är att Bolaget är aktivt.

Andreas Wallenborg Montage & Bygg är ett Enskild firma och skapades 1999-11-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Andreas Wallenborg Montage & Bygg ska trivas.

Andreas Wallenborg Montage & Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggfirma med inriktning på montage av inredning i hotell, skolor och laboratorier samt även konventionella byggnadsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Andreas Wallenborg Montage & Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Andreas Wallenborg Montage & Bygg och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Andreas Wallenborg Montage & Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-135864.

.

De som är på något sätt har med Andreas Wallenborg Montage & Bygg är Wallenborg, Andreas Peter som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Andreas Wallenborg Montage & Bygg har 730408-XXXX som sitt organisationsnummer.