Jens Lundberg Systemutveckling

Skåne län

Information

730125-XXXX är organisationsnummer för företaget Jens Lundberg Systemutveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jens Lundberg Systemutveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Jens Lundberg Systemutveckling finns i.

Jens Lundberg Systemutveckling har varit registrerat sedan 2000-02-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jens Lundberg Systemutveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-15.

Jens Lundberg Systemutveckling är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Jens Lundberg Systemutveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jens Lundberg Systemutveckling så kan ni göra det på telefon genom 073-8178621 eller genom brev på följande adress:

Utveckling, utbildning, projektledning och konsulting inom IT-området.

Det finns olika personer som har en koppling med Jens Lundberg Systemutveckling och det är Lundberg, Jens Anders som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,