Byggcentralen Kävlinge

Skåne län

Information

720613-XXXX är organisationsnummer för bolaget Byggcentralen Kävlinge. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggcentralen Kävlinge är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Byggcentralen Kävlinge finns i.

Byggcentralen Kävlinge har varit registrerat sedan 2004-02-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggcentralen Kävlinge så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-11.

Byggcentralen Kävlinge är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Byggcentralen Kävlinge är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byggcentralen Kävlinge så kan ni göra det på telefon genom 046-733552 eller genom brev på följande adress:

Bygg firma.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggcentralen Kävlinge och det är Nemeth, Ronny Jozsef som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,