Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening

Skåne län

Information

Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening finns. I Kävlinge så finns det många olika Ekonomisk förening och i Skåne län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har F-skatt vilket Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening har haft sedan 1994-01-01. Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Barsebäckshamn, 246 57, Barsebäck men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-775955.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening har idag 716439-7072 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att äga, förvalta och administrera Barsebäcks båthamn.

I Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bogefors, Niklas Johan Martin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgström, Hans Eric som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Browall, Jan Inge Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Cronqvist, Mats Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordfeldt, Johan Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordmark, Lars Olof Edvard som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotSchilling, Lars Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Thilander, Nils Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, .