Manges Bygg o Montage

Skåne län

Information

711203-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Manges Bygg o Montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Manges Bygg o Montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Manges Bygg o Montage finns i.

Manges Bygg o Montage har varit registrerat sedan 2000-03-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Manges Bygg o Montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Manges Bygg o Montage är och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Manges Bygg o Montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Manges Bygg o Montage så kan ni göra det på telefon genom 046-732169 eller genom brev på följande adress:

Montering av lagerinredning, putsning av hus, reparationer av mindre byggnader.

Det finns olika personer som har en koppling med Manges Bygg o Montage och det är Malmström, Ulf Lennart Magnus som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,