Oscar Wallenborg Bygg

Skåne län

Information

Oscar Wallenborg Bygg är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Oscar Wallenborg Bygg finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Oscar Wallenborg Bygg är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Oscar Wallenborg Bygg som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-06-08. Men sedan 1999-01-01 så har Oscar Wallenborg Bygg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Oscar Wallenborg Bygg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-732440.

Kävlinge arbetar för att verksamheter som Oscar Wallenborg Bygg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Oscar Wallenborg Bygg. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Byggfirma med huvudsak inriktning på byggnation av uterum, fönsterbyte och diverse ombyggnader, varusortement kommer att bestå av diverse byggmaterial.

Firmatecknare för Oscar Wallenborg Bygg är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Oscar Wallenborg Bygg och det är följande personer, Wallenborg, Oscar Rickard som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Oscar Wallenborg Bygg är 710726-XXXX.