Kävlinge Ventilations Montage

Skåne län

Information

700618-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kävlinge Ventilations Montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kävlinge Ventilations Montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som Kävlinge Ventilations Montage finns i.

Kävlinge Ventilations Montage har varit registrerat sedan 1998-05-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kävlinge Ventilations Montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Kävlinge Ventilations Montage är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för Kävlinge Ventilations Montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kävlinge Ventilations Montage så kan ni göra det på telefon genom 046-710543 eller genom brev på följande adress:

Frilansande montör inom ventilationsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kävlinge Ventilations Montage och det är Ingulfsen, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,