C.Delfin Consulting

Skåne län

Information

700328-XXXX är organisationsnummer för bolaget C.Delfin Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C.Delfin Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kävlinge som är den kommunen som C.Delfin Consulting finns i.

C.Delfin Consulting har varit registrerat sedan 2006-09-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för C.Delfin Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-19.

C.Delfin Consulting är och det finns flera bolag i Kävlinge som också är .

Firmatecknare för C.Delfin Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med C.Delfin Consulting så kan ni göra det på telefon genom 046-121357 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom telekom, kvalitet, management, organisation, optik, projektledning mm.

Det finns olika personer som har en koppling med C.Delfin Consulting och det är Delfin, Göran Christian som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,