Ahlfors Arkitektkontor

Skåne län

Information

Arkitektkontor med huvudsaklig inriktning på hus byggnadsprojektering. Ideskisser och utredningsarbeten. Bygglovshandlingar och myndighetskontakter. Arbetshandlingar avseende till-, om-, och nybyggnationer av flerbostadshus, kontor och industrier, kommersiella lokaler, villor och fritidshus. Projektledning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ahlfors Arkitektkontor vars bolagstyp är Enskild firma.

I Kävlinge så är Ahlfors Arkitektkontor ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2003-09-09 så skapades Ahlfors Arkitektkontor och företaget är har F-skattsedel Ahlfors Arkitektkontor har haft det sedan 2004-02-26.

Ahlfors Arkitektkontor är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-26

691230-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Ahlfors Arkitektkontor och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ahlfors Arkitektkontor så går det att nå dem via telefon på 046-771555 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ahlfors Arkitektkontor är Ahlfors, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .