Master Consulting i Lund

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kävlinge och Master Consulting i Lund är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Master Consulting i Lund är ett av dem. Statusen för Master Consulting i Lund är att Bolaget är aktivt.

Master Consulting i Lund är ett Enskild firma och skapades 1995-09-15. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som Master Consulting i Lund ska trivas.

Master Consulting i Lund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utveckling och försäljning av IT-tjänster och varor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Master Consulting i Lund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Master Consulting i Lund och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Master Consulting i Lund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-152375.

.

De som är på något sätt har med Master Consulting i Lund är Gedenryd, Bert-Ola Michael som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Master Consulting i Lund har 681205-XXXX som sitt organisationsnummer.